Followers

Tuesday, July 30, 2013

Danial beralih bulan ke Bulan yang beralih Danial...

Mesti ramai yang ada experience di mana anak mereka menjadi super dupper aktif bila nak beralih bulan.. Bukan setakat aktif tetapi juga perangai yang buat kita terpaksa menarik nafas dalam2 untuk kekal cool depan anak2.  Takmau la marah or jerit2 sume kan.  dan.. Apakah ada bukti scientific yang menceritakan hal ini?? Kalau ada, tolong la bagi saya rujukannya or lebih mudah link nya.. hehehe. Sebab kekadang tu tak tahan menahan rasa bila anak tersangat la baiknya.. Yang peliknya tu, masuk je bulan baru (26hb setiap bulan) elok pulak budi pekerti anak ku ini.  hmm sabor je laa...

Untuk tatapan peminat... hehe... (terasa rindu nak ada baby...)

video
 

Tuesday, July 9, 2013

Terkini: Baju Melayu Kain T-shirt

Salam Ramadan untuk semua. Nampaknya esok masuk la bulan Ramadan yang sangat kita nanti2kan. Ok ok sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut tentang persiapan Ramadan ni. Saya nak share sikit tentang cerita hari raya... haha baru nak puasa dah cerita pasal hari raya. bukan apa, selalunya bila menjelang je musim perayaan ni, rasanya bagai tak lengkap kalau tak beli baju raya.  Bagi ibu bapa macam saya dan kawan2 yang lain, sudah tentunya keperluan anak sangat la diutamakan. Kalau boleh semua nak baru.

Bercerita tentang Baju Melayu, mungkin sudah ada yang tahu atau mungkin tak tahu di mana Baju Melayu Cotton T-Shirt menjadi pilihan semua ibu bapa untuk jejaka2 mereka yang berusia dari lahir hingga la umur 10 tahun. Kenapa?? ini kerana material nya yang selesa dan sesuai untuk kanak2 yang aktif. Jadi bila berpeluh tu takde la asik nak tukar baju, Kesudahanya baju melayu tu dipakai hanya di pagi raya. Jadi, Baju Melayu Cotton Tshirt ni la penyelesaianya... Dah la selesa malah pembelian yang berbaloi kerana lepas je musim raya, baju tu boleh dijadikan baju tido yang selesa dan tidak terperuk je dalam almari.

Saya memperkenalkan rangkaian Baju Melayu Kain Tshirt yang terhangat di pasaran











 Untuk Maklumat Lanjut Sila ke blog Bintang Collection atau LIKE Facebook kami Bintang Collection

Sekian
 

Friday, July 5, 2013

Danial Sana Sini

Antara gambar2 Danial yang terkini... Banyak dah berubah dari masa baby dulu...


Tengok TV

Jalan2 with Makcik Dila n Family

With Mama

Blue Tooth

First Time naik buai

Nyum Nyum

Reflection

ummphhhh