Followers

Tuesday, July 30, 2013

Danial beralih bulan ke Bulan yang beralih Danial...

Mesti ramai yang ada experience di mana anak mereka menjadi super dupper aktif bila nak beralih bulan.. Bukan setakat aktif tetapi juga perangai yang buat kita terpaksa menarik nafas dalam2 untuk kekal cool depan anak2.  Takmau la marah or jerit2 sume kan.  dan.. Apakah ada bukti scientific yang menceritakan hal ini?? Kalau ada, tolong la bagi saya rujukannya or lebih mudah link nya.. hehehe. Sebab kekadang tu tak tahan menahan rasa bila anak tersangat la baiknya.. Yang peliknya tu, masuk je bulan baru (26hb setiap bulan) elok pulak budi pekerti anak ku ini.  hmm sabor je laa...

Untuk tatapan peminat... hehe... (terasa rindu nak ada baby...)

video
 

No comments:

Post a Comment